Last van een terugkerende candida infectie?

Candira Vaginale Spray.

Verkoopprijs: €8,50

Direct leverbaar.

Morgen in huis.

100% discreet.

Een candida infectie is perfect te behandelen met zelfzorg middelen zoals Candira en Candiflow. Deze middelen bieden voor het overgrote deel van de vrouwen een uitstekend en blijvend resultaat. Behoort u echter tot de kleine groep vrouwen bij wie de candida infectie regelmatig terug komt, dan dient u wellicht aanvullende stappen te nemen.

Deze aanvullende stappen bestaan grotendeels aan het aanpassen van uw voedingspatroon. Want, een vaginale schimmelinfectie kan worden veroorzaakt door het teveel of te weinig binnen krijgen van bepaalde voedingsstoffen. Teveel suiker, verzurend voedsel of teveel alcohol kan een negatief effect hebben op uw vagina.

Het stappenplan.

Heeft u last van een terugkerende schimmelinfectie dan is er een twee stappenplan om definitief van uw candida infectie af te komen. Waarschijnlijk heeft u stap 1 al enkele malen geprobeerd. Daarom is het belangrijk om ook de tweede stap te nemen. Alleen de combinatie van beide stappen zal een definitieve oplossing betekenen.

Stap 1. Dood de schimmels! Eerst moet u de schimmels die de vaginale schimmelinfectie veroorzaken doden. Dit doet u door een schimmeldodend product te gebruiken. De bekendste zijn Candira en Candiflow. Klik hier om te bestellen.

Stap 2. Na het doden van de schimmels moet u zien te voorkomen dat er zich nieuwe schimmels kunnen ontwikkelen. Door ervoor te zorgen dat de balans in uw vagina niet verstoort raakt, kunt u een candida infectie namelijk voorkomen. In uw vagina leven namelijk gistcellen en bacteriën. Deze twee houden elkaar in evenwicht, met een gezonde balans tot gevolg. Mocht door welke oorzaak dan ook de gistcellen de overhand krijgen dan gaan de gistcellen draden vormen. Vanaf dat moment spreken we van een schimmel(infectie). Met het volgen van een candida dieet zorgt u ervoor de balans niet verstoort raakt. Hiermee bestrijdt u niet alleen de symptomen van een vaginale schimmel infectie maar u pakt ook gelijk de bron, de oorzaak aan.

Een candida dieet volgen.

Een candida dieet klinkt, net als elk ander dieet, enorm zwaar. Maar, gelukkig valt dat wel mee. Met het volgen van een paar spelregels bij het selecteren van uw voeding komt u heel ver. Heel kort samengevat betekent dat bepaalde soorten suikers, sommige soorten granen en enkele soorten melk niet, of in mindere mate gebruikt mogen worden. Het gaat te ver om het hele dieet op deze pagina op te nemen, maar hieronder treft u de belangrijkste regels van het candida dieet aan:

-Gebruik geen geraffineerde suikers zoals frisdrank en snoep.

-Beperk uw alcoholinname tot 1 glas rode wijn per dag.

-Vermijd graanproducten zoals pasta’s, ontbijtgranen en brood.

-Vermijd zoveel mogelijk koemelk producten zoals melk en kaas. Geitenmelk en geitenkaas zijn wel toegestaan.

Gelukkig zijn er ook voedingsstoffen die wel zijn toegestaan. Denk hierbij aan:

  • Knäckebrood, rijstwafels en roggebrood.
  • Broodbeleg zoals zeer jonge kaas, rauwkost, rookvlees en rosbeef.
  • Kwark.
  • Vruchten zoals appels, tomaten, papaja, bosbessen en citroenen.
  • Vele soorten vlees en vis (bijv. kip, lams- en rundvlees).
  • Eieren.

Laat een vaginale schimmelinfectie uw leven niet bepalen!

Candira Vaginale Spray.

Verkoopprijs: €8,50

Direct leverbaar.

Morgen in huis.

100% discreet.

Het volgen van een candida dieet heeft natuurlijk een redelijke impact op uw leven. U zult rekening moeten houden met de voedingsstoffen die u binnen krijgt en dat kan in sommige situaties lastig zijn. Veel vrouwen kiezen er dan ook uiteindelijk voor om geen candida dieet te volgen. Zij kiezen er voor om de schimmelinfectie te behandelen op het moment dat deze ontstaan. Een product dat hiervoor vaak wordt gebruikt is Candira spray. De symptomen verdwijnen binnen enkele dagen en u bent vervolgens weer geruime tijd van de klachten af.