Hoe caprylzuur helpt bij het behandelen van een candida infectie.

Candiplex Caprylzuur.

Candiplex®, een natuurlijk voedingssupplement, is speciaal ontwikkeld ter verhoging van de weerstand tegen ongunstige schimmels. Het in Candiplex® aanwezige caprylzuur ondersteunt de afweer tegen ongunstige micro-organismen doordat het schimmels verzwakt waardoor deze gemakkelijk door het afweersysteem kunnen worden opgeruimd.


Verkoopprijs: €8,50

Direct leverbaar.

Morgen in huis.

100% discreet.

Wat is caprylzuur? En hoe kan caprylzuur je helpen wanneer je last hebt van een Candida infectie? En wat is een Candida infectie eigenlijk? Op deze vragen krijg je nu antwoord. Kortom, wij gaan je alle antwoorden geven over hoe je niet alleen een schimmelinfectie kunt behandelen, maar ook hoe je de bron van de infectie weg kan nemen. Alleen door de bron weg te nemen, kan je voorkomen dat de schimmelinfectie weer de kop op steekt!

Wat is een Candida infectie?

Candida is een schimmelinfectie die ontstaat doordat de balans tussen nuttige bacteriën en schadelijke schimmels in je lichaam verstoord is geraakt. De schimmel die voor de infectie zorgt komt voornamelijk voor in de darmen, maar kan ook voorkomen in de vagina. Wanneer er teveel van deze schimmel in de vagina terecht komt, kan een Candida infectie het gevolg zijn. Een Candida infectie kan heel erg hardnekkig zijn en het kan veel moeite kosten om er vanaf te komen. Een candida infectie herken je aan een wittige brokkelige afscheiding gecombineerd met pijn bij het plassen. Ook kunnen de schaamlippen rood en gezwollen raken. Op zich is een candida infectie, ook wel vaginale schimmelinfectie genoemd, goed te behandelen. Er zijn een aantal producten op de markt die doeltreffend de schimmels aanpakken, waardoor de balans tussen de schimmels en de nuttige bacteriën in je vagina weer wordt hersteld. Het lastige van is een candida infectie is echter het feit dat deze gemakkelijk terug kan komen. Want, met de behandeling van de symptomen ben je er nog niet (altijd). De bron van de schimmelinfectie zal ook moeten worden aangepakt. Deze bron bevindt zich in je darmen, want dat is de locatie waar de meeste candida schimmels zich bevinden. En voor het wegnemen van de bron komt caprylzuur in beeld.

Wat is Caprylzuur?

Caprylzuur is een woekering van gisten die van nature al in het lichaam voorkomen. Het is een eencellige schimmel die effectief helpt tegen de bestrijding van een Candida infectie. Het is een natuurlijk afweermechanisme van het lichaam tegen de Candida schimmel. Ieder mens heeft sowieso al caprylzuur in het lichaam, maar wanneer je een infectie hebt opgelopen kan je ervoor kiezen om supplementen met caprylzuur te nemen, die ervoor zorgen dat je Candida infectie wordt bestreden. Want juist op het moment dat je een vaginale schimmelinfectie hebt opgelopen kan je lichaam extra caprylzuur gebruiken. Een dosering van tussen de 1000 en 2000 mg per dag is meestal voldoende om snel van je schimmelinfectie verlost te zijn.

Caprylzuur zal namelijk de goede bacteriën beïnvloeden en versterken. En zodra deze goede bacterien weer de overhand hebben zal de balans tussen de bacteriën en schimmels hersteld zijn. Dit heeft tot gevolg dat een behandelde candida infectie bijna niet meer terug kan komen.


Caprylzuur heeft vrijwel geen bijwerkingen!

Caprylzuur is een natuurlijk middel, en geen geneesmiddel. Voor veel mensen is dat een prettig idee. Want zeg nou zelf, we nemen toch al genoeg medicijnen in. Het supplement kent dan ook vrijwel geen bijwerkingen. Wel kan het zo zijn dat je wat last krijgt van je maag na het innemen van caprylzuur. Dit komt doordat je lichaam hier nog aan moet wennen. Ook is het bekend dat je na het innemen van caprylzuur je een licht neerslachtig gevoel kan ervaren. Dit gaat meestal vanzelf weer over en is geen reden tot paniek.

Een vaginale schimmelinfectie komt vaak voor tijdens een zwangerschap. Doordat je hormoonhuishouden drastisch veranderd in die periode, en ook je weerstand onder druk staat ben je vatbaarder voor een schimmelinfectie. Wij adviseren je om tijdens de zwangerschap, of in de periode van borstvoeding geen caprylzuur te gebruiken. Wil je toch gedurende je zwangerschap de candida infectie behandelen lees dan verder op deze pagina: vaginale schimmelinfectie tijdens de zwangerschap.

Candiplex Caprylzuur.

Verkoopprijs: €8,50

Direct leverbaar.

Morgen in huis.

100% discreet.

Waar zit Caprylzuur in?

Je kunt capryzuur binnenkrijgen door supplementen te slikken, maar het zit ook in verschillende voedingsstoffen. Zo staat kokos erom bekend dat het Capryzuul bevat. Mensen die liever geen supplementen willen nemen, kunnen hier dus eventueel mee beginnen. Om de gewenste hoeveelheid binnen te krijgen, is het noodzakelijk om grote hoeveelheden kokos te eten. Het nemen van een caprylzuursupplement is daarom gemakkelijker en zal sneller een merkbaar resultaat hebben.

Waar kun je Capryzuur kopen?

Capryzuur is in de meeste drogisterijen te koop. Het meest makkelijke is om het online te bestellen. Zo voorkom je dat je in de rij voor de kassa staat met een supplement tegen vaginale schimmelinfecties in je handen. Want hoewel vrijwel elke vrouw minstens één keer in haar leven een vaginale schimmelinfectie krijgt, de schaamte is er niet minder om.

Wij horen steeds vaker erg positieve verhalen over Candiplex Caprylzuur van Venamed.